Sprijina handbalul feminin timisorean

Dupa o perioada indelungata in care handbalul feminin timisorean a facut parte din elita handbalului romanesc, din nefericire, in ziua de azi, lucrurile au luat o intorsatura nefavorabila.

Pentru a aduce din nou handbalul feminin timisorean acolo unde ii este locul, domnul Sorinel Voicu, prodecan al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Timisoara, impreuna cu domnul Bobis Gelu Victor si domnul Peter Bahuczki, au creat un proiect pentru infiintarea unei echipe divizionare A, cu obiectivul de promovare in prima liga in cel mai scurt timp.

Pentru ca acest proiect sa isi atinga telul, veniti alaturi de noi!

AVANTAJUL DE A INVESTI IN CLUBUL NOSTRU SPORTIV

Avantajul de a investi in clubul nostru sportiv:

Vizibilitate: Sponsorizand echipa firma dumeavoastra va fi vazuta in orasele din Romania, va fi mentionata de mass-media si cunoscuta de catre un public variat.

Notorietate: Sportul este domeniul cel mai mediatizat dintre toate activitatile. Sponsorizand echipa, contribuiti la marirea sanselor de a fi mai apreciat in toate mediile sociale si duce la imbunatatirea imaginii, produselor sau serviciilor firmei dumneavoastra.

Diferentiere: Este o forma de a se diferentia de alte firme concurente, dand o mai mare incredere, prestigiu si lideratul in domeniul dumneavoastra de activitate.

Receptivitate: Sponsorizarea sportiva face ca publicul sa fie mai receptiv la numele firmei dumneavoastra, amintindu-si mai usor valorile ce le reprezinta.

Responsabilitate sociala: Sponsorizarea sportiva face ca firma dumneavoastra sa nu aiba doar un rol comercial, ci sa fie cea care a ajutat la realizarea unui proiect sportiv si la renasterea handbalului feminin timisorean, spre bucuria tuturor iubitorilor acestui sport.

O cauza nobila: Sprijinind acest proiect oferiti o sansa handbalului feminin timisorean de a renaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu