CS Timişoara, pregătire în Serbia

CS Timişoara a efectuat un turneu de pregătire în localitatea Kikinda. Turneul s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute. La turneu au participat 6 echipe de club.

CS Timişoara a încheiat turneul pe locul 5. În urma turneului efectuat în Serbia, antrenorul Sorin Voicu a reuşit să contureze un prin 7 pe care se va putea baza în viitoarea ediţie a campionatului. „A fost un turneu bun pentru noi, am reuşit să conturez deja primul 7, dar mai pot interveni unele schimbări”, a declarat pentru banatsport.ro, antrenorul echipei CS Timişoara, profesorul Sorin Voicu.
Plecarea echipei spre Kikinda a avut loc vineri seara. Turneul s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică. Întrecerea a adus la startul ei 6 echipe de club. Aceste echipe au provenit din Serbia (3 echipe), Cehia (1 echipă), Ungaria (1 echipă), România (1 echipă).
CS Timişoara a încheiat turneul pe locul 5. „Nu au fost accidentări. Aceasta este un lucru bun. Am jucat bine, dar pe finalul turneului s-a văzut că ne lipseşte omogenitatea”, a spus pentru banatsport.ro, profesorul Sorin Voicu.

Articol de: Cornel Seracin

Sursa: www.banatsport.ro

tags: handbal Timisoara, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu