CS Timisoara ramane neinvinsa pe teren propriu

Sambata in 29.10.2011 in sala C-tin Jude din Timisoara, liderul seriei B la handbal feminin, CS Timisoara, a fost vizitata de echipa CSM Bistrita, pentru jocul etapei a VIII - a.

CS Timisoara avea nevoie de victorie pentru consolidarea pozitiei in clasament, dar si pentru a oferi publicului prezent la meci un spectacol handbalistic.

Oaspetele de la CSM Bistrita, veneau dupa o infrangere la 2 goluri, in fata contracandidatei echipei timisorene, CS Univ. C. Brancusi Tg. Jiu si pentru acest meci isi doreau victoria.
Inceputul de meci aduce cate o ratare in dreptul ambelor combatante, dar gazdele sunt primele ce inscriu si arata ca sunt mult mai motivate in meci.

Intreaga prima repriza se desfasoara in nota de dominare a gazdelor, care reusesc la jumatatea reprizei sa se desprinda pe tabela la diferenta 10-6.

Oaspetele reusesc 5 minute mai tarziu sa reduca din diferenta, 12-10, dar pe finalul reprizei timisorencele revin in joc si domina meciul, izbutind sa-si confere un avantaj de 5 goluri la pauza, 18-13.



Primele 5 minute din repriza secunda continua cu dominatia timisorencelor, care reusesc sa conserve diferenta de la pauza, dar din minutul 40, cursul jocului se schimba radical, jucatoarele gazda incep sa faca multe greseli individuale, care permit oaspetelor sa se apropie la 23-22, iar in minutul 44 scorul sa fie 24-24.

Cateva schimbari inspirate in tabara echipei CS Timisoara si meciul reintra pe fagasul normal in minutul 51, diferenta de 5 goluri din startul reprizei se reface si gazdele conduceau cu 30-25.

Fluierul de final consimteste victoria timisorencelor, cu 36-31, victorie ce o mentine in fotoliul de lider a grupei.

CS TIMISOARA: Mesesan, Obreja, Durac 3, Barbuia 1, Iosin, Turnea 7, Sas, Dia 6, Pupa 9, Doina 1, Crapciu 9, Alida, , Rapa si Ceuta.

CSM BISTRITA: Balogh, Lup, Iliesiu 10, Triscas, Suciu 5, Cadar 3, Sasarman 2, Irina 3, Rosan, Dorhoi 1, Florian 3, Bumb, Vezentan si Sanda 4.



In meciul viitor, CS Timisoara se deplaseaza la Caracal, pentru confruntarea cu CSS Caracal.





tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu