Egal pentru CS Timisoara in deplasare de la Sebes

Dupa victoria spectaculoasa de pe teren propriu in fata CS Univ. C. Brancusi Tg. Jiu, CS Timisoara s-a deplasat la Sebes din postura de lider pentru meciul cu echipa gazda HC Alba Sebes.

Cu lotul complet, aceasta deplasare trebuia sa aduca o noua victorie pentru prima echipa a Timisoarei, dar ostilitatiile au decurs contrar asteptarilor.

Inca din debutul primei reprizei gazdele au incercat sa-si impuna jocul si chiar au si reusit datorita lipsei de concentrare a banatencelor, care au prestat un joc neconvingator, atat in atac cat si in aparare.

Dupa primele 30 de minute de joc gazdele si-au asigurat o diferenta de 2 goluri si dorinta de victorie era foarte indreptatita dupa cursul jocului.

In repriza secunda, sustinuta de public, echipa gazda incepe sa-si mareasca diferenta pe tabela, avand perioade in joc cand au reusit sa-si domine clar adversarele.

Dar orgoliul timisorencelor plus experienta lotului a facut ca soarta meciului sa se schimbe. CS Timisoara reuseste sa reduca din diferenta, sa egaleze si in ultimele 5 minute de joc sa conduca cu 2 goluri. La aceasta revenire si-a adus contributia si portarita Cristina Rapa, care a avut cateva interventii decisive, reusind sa apere o lovitura de la 7 metri si cateva aruncari de pe extrema.

Gazdele revin pe finalul partidei, reusind sa egaleze de mai multe ori scorul, meciul fiind aprig disputat in ultimul minut de joc, cand brigada de arbitri au influentat jocul si rezultatul final, neacordand in ultimele 5 secunde de joc un fault timisorencelor, comis in semicercul de 9 metri, faza ce putea aduce victoria oaspetelor, dar finalul partidei inregistreaza pe tabela rezultatul de egalitate, 28-28.

Cele mai bune jucatoarea de la CS Timisoara au fost: Catalina Calu, Alina Cioriciu, Doina Roman si Ornela Cluci.

Dupa acest egal CS Timisoara totalizeaza 10 puncte si ramane liderul la zi a grupei.

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu