Deplasare la Caracal pentru CS Timisoara

Miercuri 02.11.2011 va avea loc în liga secundă de handbal feminin, etapa cu numărul 9. Liderul seriei B, CS Timişoara, se deplasează la Caracal, urmând să întâlnească aici pe CSŞ.

Liderul seriei B are o deplasare grea la Caracal, aici urmând să joace maine de la ora 11 împotriva echipei locale CSŞ. Ambele echipe au obţinut victorii în etapa trecută din campionat. Echipa olteană a învins surprinzător la Sebeş, adversarul din Alba încheind într-o etapă anterioară la egalitate pe propriul ei teren în jocul împotriva formaţiei CS Timişoara. CS Timişoara a învins în etapa trecută pe teren propriu echipa CSM Bistriţa.

CSŞ Caracal este pe locul 3 în clasamentul seriei B şi are adunate în urma jocurilor de până acum un total de 10 puncte. O echipă ambiţioasă cea din Caracal, un club format din junioare 1 care îşi doreşte o clasare pe podiumul ierarhiei finale.
Se anunţă un meci deosebit de disputat, o întâlnire la capătul căreia victoria va reveni echipei mai combative, formaţiei mai experimentate.

Articol de: Cornel Seracin
Sursa: www.banatsport.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu