Final de tur la Vâlcea

CS Timişoara dispută ultimul meci din acest tur de campionat în liga secundă de handbal feminin pe terenul Chimiei Râmnicu Vâlcea. Formaţia timişoreană este a treia în clasamentul seriei B, înaintea ultimei etape.

CS Timişoara joacă ultimul meci al turului de campionat în deplasare în compania Chimiei Râmnicu Vâlcea. Chimistele au câştigat doar un punct în ultimele patru runde, însă acesta a fost obţinut pe teren propriu în faţa formaţiei din Sebeş. În etapa trecută, cele două echipe au avut evoluţii diametral opuse. Timişorencele au învins la nouă goluri diferenţă pe Bowling Bobowling Sfântu Gheorghe, în timp ce Chimia a pierdut la opt lungimi în faţa lui CSS Caracal.

VIDEO

“Mergem cu gândul la cele două puncte, cu siguranţă. Trebuie să le tratăm cu seriozitate de la început pentru că sunt o echipă tânără şi depind mult de elan. Dacă le dăm ocazia să se desfăşoare, cu siguranţă ne vom face meciul greu.” Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara

Întâlnirea dintre Chimia Râmnicu Vâlcea şi CS Timişoara este programată sâmbătă, de la ora 11, în sala Traian, aceeaşi în care joacă şi campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea.


Articol de: Daniel Bâlteanu
Sursa: www.tvt89.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu