Turneu la Arad

CS Timişoara a reluat antrenamentele pentru returul campionatului, iar la finalul acestei săptămâni va participa şi la un turneu amical. Jucătoarele lui Sorin Voicu vor participa la Arad, la ediţia a patra a memorialului Monica Anghel la handbal.

CS Timişoara a reluat de o zi pregătirile, însă în acest final de săptămână va disputa şi primele partide de verificare. Gruparea de pe Bega merge la Arad pentru a juca în cadrul ediţiei a patra a memorialului Monica Anghel la handbal feminin alături de o formaţie din Oradea şi una formată din fostele jucătoare ale profesoarei de la Avram Iancu. Formaţia timişoreană o are în componenţa ei şi pe fiica Monicăi Anghel, Alexandra.

“Mergem la Arad din respect pentru o colegă şi pentru că fiica ei este una dintre jucătoarele noastre. Nu mă interesează rezultatele, ci doar să ne consolidăm relaţiile de joc şi să intrăm cât mai repede în ritmul de pregătire.” Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara

Video

Câteva din actualele componente ale lotului CS Timişoara au participat şi la ediţia de anul trecut a competiţiei, când au încheiat pe locul al doilea.


Articol de: Daniel Bâlteanu
Sursa: www.tvt89.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu