CS Timisoara - CSM Sfantu Gheorghe 40-25

CS Timişoara continuă să forţeze în tentativa promovării din primul foc, iar succesul de sîmbătă din sala “Banu Sport” ne aduce aminte de unul identic ca scor, 40-25, înregistrat în dauna concitadinei “U” în sala “Constantin Jude”, în tur. Acum victimă a căzut CSM Sfântu Gheorghe, profesorul Sorinel Voicu declarîndu-se în mare mulţumit de prestaţia fruntaşei.

”Pe alocuri au fost faze frumoase, spectaculoase, cu goluri, dar şi foarte multe ratări, din lipsă de concentrare sau pe un fond de oboseală. Este o sală care cere un efort mai mare din punct de vedere al gleznelor, al tendoanelor, la genunchi, (mentionăm că meciul a fost găzduit de sala “Banu Sport”), pentru că Sala Olimpia (n.n.: “Constantin Jude”) este singura sală poate chiar din ţară care mai păstrează podeaua cu o elasticitate deosebită. Mulţumim că există această sală, sala Banu Sport, în care putem să ne desfăşurăm activităţile şi în caz de lapoviţă şi ninsoare”. a spus Sorinel Voicu după cel de-al nouălea succes stagional, cu care CS Timişoara a acumulat deja 20 de puncte în 14 etape.

Antrenorul Voicu a fost de acord cu reprezentanţii mass-media, care au menţionat că şi cele trei sau patru eliminări atribuite echipei timişorene au avut drept cauză lipsa de concentrare: “Da, dar trebuie trecut la lucruri normale, pentru că au fost faulturi de joc, ce-i drept repetate. Şi trebuie să avem un joc curat, o apărare bună, care să facă mai puţine faulturi de eliminări”.

Reporterii au remarcat jocul bun al apărării dar, realist, Voicu a replicat “dar şi noi am avut uneori cîteva spaţii mari între jucătoare. Însă pe parcursul întregului joc sunt mulţumit de randamentul echipei”.

”De rezultat sunt mulţumit şi de anumite momente cînd echipa a jucat un handbal mai spectaculos, mai de performanţă. În rest, au fost şi la noi greşeli, atît în apărare cît şi în atac. Se pare că echipa din Sfântu Gheorghe a fost mai nepregătită astăzi decît a fost în tur”, a mai explicat pentru www.sporttim.ro profesorul Voicu, remarcînd că “pe final de joc aş putea saluta aportul portarului Meseşan Mariela, dar şi jucătoarele care au fost în teren şi-au făcut datoria.”

Articol de: Maria Vasilica Grecu

Sursa: www.sporttim.ro

tags: CS Timisoara, handbal Timisoara, Sorinel Voicu, handbal feminin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu