Partide dificile pentru handbalistele din Timișoara

Cele două formații de handbal feminin ale Timișoarei își vor măsura forțele, joi după-amiază, cu reprezentante ale Olteniei. Atât CST, cât și Universitatea, vin după eșecuri în runda din weekend și speră la rezultate care să le readucă pe linia de plutire.



CS Timișoara revine în sala proprie, după eșecul de duminică, de la Pitești. Trupa pregătită de Sorinel Voicu se pregătește să primească vizita formației CSS Caracal, grupare ce i-a „suflat” anul trecut prima poziție în serie. Formația olteană s-a impus în primăvară cu 38-36, după un joc presărat cu greșeli personale din partea bănățencelor.

Față de jocul de duminică, de la Pitești, Sorinel Voicu are tot lotul valid, astfel că victoria în fața grupării oltene e obligatorie. „Caracalul are o echipă periculoasă și tânără. Dacă nu vom fi atenți și ne vom angrena în jocul lor, putem foarte bine să și pierdem, așa cum am făcut-o anul trecut. Valoric, noi avem un plus, dar rămâne să și dovedim asta pe teren”, a declarat antrenorul formației timișorene.

Adversara de joi a CST-ului are o remiză și o victorie după primele două etape. În runda de debut, a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 25-25, cu CSM Slatina, iar duminică a dispus, tot în propriul fief, de Argeș Sport Muntenia Pitești, scor 36-25.

Partida CS Timișoara – CSS Caracal va avea loc joi, de la ora 16, în Sala „Constantin Jude”.



Articol de: Gabriel Toth
Sursa: www.druckeria.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu