SCM Universitatea Pitesti se impune cu 31-28

Duminica 23.09.2012 CS Timisoara a disputat primul meci in deplasare din acest sezon, in compania echipei SCM Universitatea Pitesti. 


Desi timisorencele nu aveau informatii despre lotul si jocul adversarelor, toata lumea isi dorea victoria, deoarece in meciul cu Universitatea Timisoara jocul prestat a lasat de dorit. 
Si dorinta s-a vazut doar in primele minute de joc din prima repriza cand CS Timisoara a mers de la egal la egal cu echipa gazda, dar treptat a cedat jocul si pitestencele au stiut sa fructifice acest avantaj, reusind sa-si asigure un avantaj de 3 goluri la pauza 13-10.
Dupa pauza se astepta revenirea timisorencelor in joc, dar o amorteala s-a asternut in jocul combinativ din atac dar si in aparare, iar in prima jumatate din repriza secunda s-a reusit doar mentinerea unui handicap de 4 goluri.
Din minutul 47 oaspetele sunt naucite de jocul agresiv al pitestencelor in aparare, care reusesc 3 contratacuri din recuperare si mareste diferenta la 7 goluri.
Din minutul 52 CS Timisoara revine in joc si reuseste sa-si impuna ritmul, reduce diferenta la 3 goluri si beneficiaza si de superioritate numerica in minutul 57.
Intreaga banca timisoreana spera la o rasturnare a scorului, dar din pacate lipsa de concentrare in aparare si golurile primite in ultimul minut de joc spulbera orice speranta si SCM Universitatea Pitesti se impune cu 31-28.
Din pacate putem spune ca adversarele timisorencelor puteau fi invinse, fiind o echipa ce se bazeaza in 3 jucatoare: o portarita experimentata, o extrema stanga si un centru, care au facut diferenta prin angrenarea intregii echipe intr-un joc bazat pe efort fizic, daruire si disciplina tactica.
Joi 27.09.2012 CS Timisoara va juca pe teren propriu impotriva echipei CSS Caracal, echipa ce a castigat in sezonul trecut grupa.
Jucatoarele de la CS Timisoara multumeste grupului de suporteri ce a facut deplasarea la Pitesti.

tags: SCM Universitatea Pitesti , CS Timisoarahandbal feminin TimisoaraSorinel Voicu, handbal Timisoara




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu