CS Timisoara de la un esec la altul

CS Timisoara inregistreaza o noua infrangere in campionat. De aceasta data in deplasare la Bistrita, unde timisorencele au pierdut cu o diferenta de 16 goluri, 37-21.


Este o fata diferita a echipei care in sezonul trecut a luptat pentru promovarea in primul esalon. Desi echipa are jucatoare valoroase, CS Timisoara a reusit doar doua victorii in acest sezon. Este o situatie pe care nimeni nu o anticipa.

De cand au inceput rezultatele slabe?

Timisoara are in momentul de fata 3 echipe de baschet si o echipa de handbal in primul esalon, echipe care desfasoara 2 antrenamente zilnice, iar din acest motiv antrenamentele echipei CS Timisoara se desfasoara la orele diminetii, cand exista pozitie libera la sala C-tin Jude.

Dar la 8 sau 9 dimineata majoritatea jucatoarelor sunt la servici si nu pot fi prezente la pregatirea echipei, iar acest lucru este cat se poate de evident spre finalul reprizelor, cand echipa pare sa aiba plumb in picioare si cedeaza fizic, iar din acest moment totul se naruie pe teren.

Ce este de facut?

Avand in vedere ca in mare parte fetele prezente dimineata la antrenamente sunt junioare, se poate spera ca in viitorul foarte apropiat ele vor deveni jucatoarele de baza a echipei si vor putea sa compenseze problemele actuale cu care se confrunta echipa.

Pana atunci mergem pe zicala: ,,speranta moare ultima''.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu