CS Timişoara s-a reunit

CS Timişoara a reluat antrenamentele pentru sezonul 2013-2014 al Diviziei A de handbal feminin cu nume noi în lot. Handbalistele pregătite de Sorin Voicu se vor antrena pe plan local şi vor participa şi la un turneu amical în Ungaria.

Handbalistele de la CS Timişoara au început pregătirile pentru campionatul Diviziei A cu o alergare uşoară pe stadionul Ştiinţa. Sorin Voicu a avut la primul antrenament handbalistele din sezonul trecut, dar şi câteva nume noi. Fosta componentă a Cetăţii Deva, Alina Dascaliuc şi fostul portar al Universităţii Timişoara, Anamaria Livădariu sunt handbalistele care ar putea întări echipa timişoreană în acest debut de sezon.

Vreau să facem o pregătire fizică bună înainte de toate, apoi vom intra şi în sală pentru antrenamentele cu mingea. Avem şi un turneu amical programat în Ungaria cu o echipă împotriva căreia am mai jucat şi în trecut. Noutăţi pot apărea oricând la echipă.Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara

CS Timişoara îşi va afla adversarii din seria de Divizia A la finalul acestei luni, iar campionatul va debuta la jumătatea lunii septembrie. În sezonul trecut, CS Timişoara a încheiat campionatul pe locul al zecelea, cu 12 puncte, dar şi o penalizare de un punct.


Articol de: Daniel Bâlteanu
Sursa: TVT89

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu