CS Timișoara pierde cu Sebeșul, însă reușește un meci bun

CS Timișoara a pierdut primul meci din returul campionatului, pe teren propriu, în fața lui HC Alba Sebeș. Handbalistele lui Sorin Voicu au fost învinse cu 25-23, la capătul unui meci în care au fost conduse și cu 7 goluri diferență și au reușit să revină.


HC Alba Sebeș a început tare meciul de la Timișoara, cu fost timișoreancă Marcela Malac în primul 7 și după primele minute conducea cu 3-0. CS Timișoara, fără Alina Marin și Alina Cioriciu în lot, a păstrat o diferență constantă de trei goluri până spre finalul primei părți, când formația din Sebeș a profitat de erorile timișorencelor și la pauză conduceau cu 5 goluri, 14-9. Jocul a continuat pe aceleașii coor donate până la jumătatea părții a doua, când a început revirimentul grupării timișorene. Handbalistele lui Sorin Voicu au profitat de momentele de inferioritate numerică ale formației oaspete și s-au apropiat la doar  trei lungimi în final de meci, insuficient însă, iar Sebeșul a plecat cu toate punctele după 25-23. Iată și lista marcatoarelor pentru ambele echipe:
CS Timișoara: Biro - 7, Bahuczki - 6, Dascaliuc - 3, Cutuiuș - 2, Istrate - 2, Ghilea - 1, Sas - 1, Ghiocel - 1
HC Alba Sebeș: Dobromir - 7, Chirilă - 4, Malac - 4, Ciolan - 3, Tamaș - 3, Bonea - 2, Marcu - 1, Munteanu - 1
CS Timișoara le-a trimis în teren din primul minute pe portarul Țurlea, ajutată pe semicerc de Bahuczki, Istrate,Ghilea, Ghiocel, Biro și Sas. Au mai intrat pe parcurs Curtuiuș, Dascaliuc, Iosin și Aparaschivei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu