Pregatirea s-a mutat in sala C-tin Jude

Noua echipă a Timişoarei

Formatia de handbal CS Timisoara pregateste sezonul de liga secunda cu trei antrenamente pe saptamâna si încearca sa-si definitiveze cât mai repede lotul. Jucatoarele se gândesc si la o eventuala promovare în Liga Nationala.
CS Timisoara s-a înscris în liga secunda de handbal feminin si pregateste campionatul cu trei antrenamente pe saptamâna. Echipa timisoreana este formata din foste studente ale Facultatii de Educatie Fizica si Sport si jucatoare reactivate dupa ce au facut o pauza în activitatea competitionala. Printre ele se afla si interul stânga Monica Bahuczki, jucatoare care a evoluat în cariera sa si în campionatul Spaniei.

Interviu

“Ne cunoastem si am mai jucat împreuna. Ma bucur ca putem juca din nou. Am vazut seria si este una echilibrata. Cred ca ne putem gândi chiar la promovare.” Monica Bahuczki jucatoare – CS Timisoara

Echipamentul formatiei timisorene va avea în acest sezon culorile galben, rosu si violet, iar echipa va debuta în Divizia A în data de 17 septembrie, dupa ce Federatia a amânat cu o saptamâna debutul sezonului.

Autor: Daniel Bâlteanu

Sursa: www.tvt89.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu