Derby local in divizia secunda. CS Timisoara – Universitatea Timisoara: 40 – 25

Handbalul timişorean feminin a avut sâmbătă derby. CS Timişoara şi Universitatea s-au întâlnit în prima etapă a noului sezon al diviziei secunde. Scorul final de pe tabela de marcaj arată clar cine a fost mai bună: CS Timişoara – Universitatea Timişoara 40 – 25.

Prima parte a întâlnirii a fost mult mai echilibrată. Handbalistele de la Universitatea au înscris primele, dar colegele de la Clubul Sportiv, unele foste jucătoare la U, au reuşit să treacă de tracul debutului în campionat şi au trecut la conducerea jocului. Până la pauză a fost 18 – 11 în favoarea celor de la CS Timişoara.

Avantajul echipei a crescut constant, iar colegele de la Universitatea nu au mai reuşit să se apropie de egalarea scorului. Până la final a fost 40 – 25, pentru noua echipă a oraşului de pe Bega, în derby-ul oraşului. Păcat că handbalul feminin timişorean se joacă în liga secundă şi nu pe prima scenă a acestui sport.

De la învingătoare s-au remarcat Călina Calu – 9 goluri, Alina Crapciu – 8 goluri, Ornela Cluci – 6 goluri, iar de la Universitatea Florentina Biro – 8 goluri, Angela Dinga – 5 puncte, Lavinia Pârvan – 5 puncte.

Articol de: M. Hoster
Sursa: www.tion.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu