O noua victorie pentru CS Timisoara

Prima echipa de handbal feminin a Timisoarei, a jucat sambata 24.09.2011 in sala C-tin Jude impotriva echipei Universitatea Resita, in etapa a II - a din grupa B a Diviziei A .

Dupa victoria zdrobitoare in fata Universitatii Timisoara, CS Timisoara era favorita in acest meci, iar antrenorul Sorinel Voicu lua in calcul doar victoria.

Si asteptarile sale s-au adeverit inca din debutul meciului, cand timisorencele au preluat controlul jocului atat pe teren cat si pe tabela, reusind de la inceput sa stabileasca o diferenta confortabila de 5 goluri.


Treptat evolutia gazdelor a inceput sa fie tot mai buna si diferenta de pe tabela la pauza a fost de 7 goluri, 21-14.

Repriza secunda oaspetele nu au mai contat prea mult in atac, iar CS Timisoara a inceput sa mareasca diferenta de goluri, in minutul 47 de joc tabela arata 30-19.

Din acest moment antrenorul Sorinel Voicu incepe sa ruleze intregul lot avut la dispozitie, oaspetele nu se mai regasesc in joc si diferenta la finalul jocului a fost de 17 goluri, 41-24.



In etapa viitoare CS Timisoara se deplaseaza la Sf. Gheorghe, club ce a invins echipa secunda a orasului de pe Bega, Universitatea Timisoara cu 29-27.

CS Timisoara: Mariela, Barbuia, Alina Crapciu (8), Sas (5), Pupa (5), Doina Roman, Ornela Cluci, Orbreja, Iosin (1), Claudia A. (5), Rapa, Turnea (12), Pricop (2), Ceuta (3).

Univ. Resita: Alexandra Popescu, Iasmina Rosian, Adriana Viona (10), Alina Cristea (2), Claudia Singiorzan, Laura Dumitrescu (1), Lavinia Grozuta, Madalina Dragos, Rebeca Pecoli (5), Andra Iota, Diandra Tosu, Codruta Buda, Ganina Iung (5) si Alexandra Dinu.


tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu