CS Timisoara - CSM Slatina

Divizionara A de handbal feminin, CS Timişoara, revine sâmbătă pe propriul parchet. Pentru etapa a IV-a, trupa pregătită de Sorin Voicu va primi în Sala Sporturilor "Constantin Jude" din Timişoara replica echipei CSM Slatina. Partida va avea loc cu începere de la ceasurile 11.

CS Timişoara revine acasă după ce în etapa trecută nu a reuşit decât un egal la Sf. Gheorghe, un egal care a detronat-o din fotoliul de lider al seriei. Locul 3 pentru echipa antrenată de profesorul Sorin Voicu dupa 3 etape jucate în Divizia A, Seria B.

"Eu zic că echipa noastră are un moral bun, chiar dacă am facut un egal pe final de meci la Sf. Gheorghe în care unele greşeli ale noastre pe final ne-au costat victoria. Acuma, în jocul cu Slatina să sperăm că trecem peste momentele astea un pic neclare, dubioase, în care greşelile de tehnică ne-au umbrit puţin jocul şi să reuşim o victorie care să ne dea speranţa că suntem o echipa de primele 4 locuri în această serie", a declarat pentru banatsport.ro, antrenorul CST-istelor, profesor universitar Sorin Voicu.

Echipa vizitatoare porneşte în acest joc de pe poziţia a zecea şi vine la Timisoara după ce în etapa trecută a reuşit să învingă în Banatul de munte gazdele de la Universitatea Reşiţa. Moral ridicat pentru oltence în acest meci şi dorinţa de a pleca din Banatul de câmpie cu un rezultat bun.

Până în etapa trecută, echipa din Slatina nu a reuşit vreo victorie, fiind învinsă atât în deplasarea de la Caracal din etapa întâi, cât şi în partida de pe teren propriu sustinută în faţa echipei CS Chimia Râmnicu Vâlcea în etapa a doua.

CST-istele au dat uitării egalul de la Sf. Gheorghe din etapa trecută şi toate componentele echipei îşi doresc o noua victorie la capătul celor 60 de minute de joc.

"Nu avem accidentate, nu avem probleme de lot, este doar o problemă de inspiraţie, inspiraţia mea şi inspiraţia fetelor în joc", a spus antrenorul echipei CS Timişoara, Sorin Voicu.

Descalificarea portarului şi cele 5 eliminări din etapa trecută nu au adus clubului timişorean vreo repercursiune, antrenorul Voicu având la dispoziţie pentru a începe meciul de sâmbătă, întregul lot din care poate alege cel mai bun 7 de start.
"Eliminările din partida anterioară nu ne costă sancţiuni disciplinare sau pecuniare de la Federaţie. Portarul a fost descalificat în urma unei sancţiuni disciplinare de joc care poate fi dat numai cu avertisment dacă ar fi fost o fază dură, dar fiind o fază anostă, fără prea mare implicare, regulamentul a fost aplicat la sânge, ieşirea portarului la intercepţie a creat o mică jenă, un fault care, poate, nici nu se fluiera în joc dacă nu era portarul în acţiune", a spus antrenorul Sorin Voicu despre cele întâmplate în etapa precedentă.

Autor: Cornel Seracin

Sursa: www.banatsport.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu