CS Timisoara invicibila pe teren propriu

Sambata in sala C-tin Jude din Timisoara s-a desfasurat etapa a IV – a din cadrul diviziei A, in care CS Timisoara a primit vizita echipei CSM Slatina.

Dupa egalul de la Sf. Gheorghe, timisorencele aveau nevoie de victorie pentru a ramane in primele trei pozitii ale clasamentului si pentru a trece peste acel semiesec.

Fara absente si probleme de lot, CS Timisoara a inceput in forta meciul si a reusit sa conduca dupa primele minute de joc cu 6-0. Din acest moment cei prezenti au crezut ca vor avea parte de un adevarat recital de goluri din partea gazdelor, dar cateva greseli tehnice au ajutat oaspetele sa intre in joc si sa reduca din diferenta, astfel ca in minutul 13 socrul era de 8-6.

In ultimele 5 minute din prima repriza echipa CSM Slatina profita de momentele slabe din jocul timisorencelor si reusesc in minutul 26 sa egaleze la 14.

Antrenorul de la CS Timisoara, Sorinel Voicu schimba sistemul de joc in atac si timisorencele resusec sa aiba la pauza un avantaj de doua goluri 17-15.


Repriza secunda aduce un plus de viziune in joc pentru gazde, care reusesc sa se desprinda pe tabela la 23-17, iar prin interventiile portaritei Smerea Mesesan Mariela parea ca victoria va veni fara emotii, dar nu a fost sa fie asa.

Eliminariile multiple din echipa gazda, greselile personale si ratarile multiple, au dat posibilitatea echipei din Slatina sa reduca din diferenta pana la 3 goluri, iar cand se credea ca vom avea acelasi deznodamand de la Sf. Gheorghe, portarita Mariela reuseste sa intervina la 3 atacuri consecutive ale oaspetelor si sa confere echipei victoria cu 32-29.


In etapa viitoare CS Timisoara se va deplasa la Targu Mures, deplasare care trebuie sa aduca o noua victorie in palmaresul echipei timisorene.

Autor: Peter Bahuczki

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu