CS Timisoara a detronat liderul

Miercuri de la ora 15:30 in sala C-tin Jude din Timisoara s-a disputat derby-ul la handbal feminin din divizia A, intre CS Timisoara, revelatia grupei si liderul CS Univ. C. Brancusi Tg. Jiu.

Cu moralul scazut, dar cu dorinta mare de victorie, timisorencele s-au vazut conduse in primele minute ale partidei, dar revenirea la carma jocului s-a realizat in scurt timp cu sustinerea publicului, prezent la meci.

Jocul bun din aparare, completat cu faze de atac si urmate de goluri spectaculoase, au facut sa creasca diferenta de scor pe tabela in favoarea gazdelor: 9-5, chiar la jumatatea primei reprize.

La scorul pauzei de 17-14 un aport important si-a adus si portarita Mariela Mesesan prin interventiile sigure, jucatoare care este in crestere de forma de la meci la meci.


Repriza secunda a fost dominata de oaspete, echipa ce nu accepta sa piarda si care reusesce sa inscrie prin aruncari de la 9 metri, goluri, ce au lasat apararea gazda fara reactie.

Experienta timisorencelor isi pune amprenta in desfasurarea ostilitatiilor si reusesc sa revina in joc si sa refaca diferenta la jumatatea reprizei, 20-15, prin golurile spectaculoase marcate de Doina Roman, Sas Loredana si Calu Calina.

In minutul 50, cand CS Timisoara avea un avantaj de 8 goluri, intervine relaxarea, prilej de care au incercat sa profite oaspetele, care reusesc sa reduca diferenta pana la 4 goluri.

Strategia antrenorului Sorinel Voicu pe final de meci da roade, cand face cateva schimbari inspirate si reuseste sa gestioneze finalul partidei, conferind jucatoarelor sale o victorie lejera, dar muncita.



Dupa aceasta victorie CS Timisoara devine liderul grupei, cu 9 puncte.

CS Timisoara: Mesesan, Sas 9, Pupa 5, Roman 8, Dia 5, Crapciu 4, Ornela 2, Rapa, Durac 1, Ceuta, Turnea 1, Barbuia, Cioriciu si Iosin.

CS Univ. C. Brancusi Tg. Jiu: Feraru, Floria, Predoi 4, Buncila 7, Branzei 5, Giurcan, Moiasu 4, Chelaru 1, Giorgiana 6, Enache, Diaconu, Preda 1, Tania si Gruia.



tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu