Deplasare la Sfantu Gheorghe

CS Timişoara joacă în acest final de săptămână primul meci în deplasare din acest campionat departe de casa, pe terenul lui CSM Sfântu Gheorghe. Formaţia timişoreană este lider înaintea acestei etape în seria a doua a diviziei A, la egalitate de puncte cu alte trei echipe, dar un golaveraj superior.

CS Timişoara înfruntă în runda a treia a Diviziei A de handbal feminin pe CSM Sfântu Gheorghe. Formaţia timişoreană face deplasarea în Ardeal fără Călina Calu şi Ornela Cluci, însă antrenorul Sorin Voicu speră ca jucătoarele valide pentru acest meci să suplinească absenţele celor două.

“Este o echipă tânără şi chiar dacă avem experienţa de partea noastră, sper ca fetele să fie atente şi să nu le neglijeze. Sunt o echipă tânără. La Timişoara au jucat mult pe contraatac, dar sper ca în meciul cu noi să nu le mai meargă atât de bine această fază.” Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara

Marian Turnea a fost cea mai bună marcatoare a lui CS Timişoara în partida din runda trecută, cu 12 goluri marcate în poarta fostei sale echipe, Universitatea Reşiţa.

“Mergem la Sfântu Gheorghe să ne impunem. Le-am văzut acasă şi cred că putem lua două puncte, chiar dacă nu ne va fi uşor. Ne lipsesc două jucătoare de bază, dar speram sa le putem înlocui.” Maria Turnea, jucătoare – CS Timişoara

Partida dintre CSM Sfântu Gheorghe şi CS Timişoara este programată sâmbătă de la ora 10, în sala Kati Szabo.

Autor: Daniel Bâlteanu

Sursa: www.tvt89.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu