Doar egal pentru CS Timisoara

CS Timisoara s-a deplasat in acest sfarsit de saptamana la Sf. Gheorghe pentru confruntarea cu echipa locala in etapa a 3 a diviziei A. Chiar daca Alina Calu si Ornela Cluci nu au facut deplasarea cu echipa din motive personale, optimismul in echipa era neschimbat si toate jucatoarele isi doreau victoria.


Chiar din debutul meciului timisorencele au prestat un joc frumos, reusind sa domine prima repriza si sa-si impuna ritmul, lucru ce i-a conferit o diferenta constanta de 4-5 goluri.

Interventiile portaritei timisorene Smerea Mesesan Mariela, au dat un plus de siguranta apararii, ea reusind sa intervina decisiv la patru lovituri de la 7 metri si sa inchida poarta la mai multe faze de atac a gazdelor.

Fluierul de final a primei reprize a inregistrat pe tabela o diferenta de 3 goluri in favoarea timisorencelor, 15-18.

Repriza secunda a debutat cu CS Timisoara in atac. Lipsa de finalizare cu gol a fazei duce la un contraatac fulgerator pentru gazde, la care portarita Smerea Mesesan Mariela iese la interceptie, jucatoarea gazda se izbeste de ea, iar faza se incheie cu acordarea cartonasului rosu pentru golchipara de la CS Timisoara.

Din acest moment lucrurile se complica si gazdele profita de superioritate si incep sa reduca din diferenta.

Echipa timisoreana are parte pe parcursul intregi reprize secunde de minute bune de joc in inferioritate numerica, datorita eliminarilor repetate de 2 minute.

In ultimele 7 minute de joc, cand diferenta de scor era de 26-30, CS Timisoara face mai multe greseli tehnice, permitind gazdelor sa revina pe tabela la 28-31, iar apoi sa egaleze.

Partida se incheie cu scorul de 31-31, dupa ce la ultima faza timisorencele sunt private de golul victoriei inscris de Sas Loredana, pe motiv de semicerc, decizia fiind eronata.

Pentru timisorence cele ami bune marcatoare au fost: Claudia Andrei cu 9 goluri si Maria Turnea cu 7 reusite.


Autor: Peter Bahuczki

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu