CS Timişoara nu a intrat încă în vacanţă

Echipa de handbal feminin CS Timişoara continuă pregătirile. Deşi prima parte a diviziei A a luat sfârşit, timişorencele se antrenează pentru returul campionatului. Pregătirile echipei vor continua până în a doua jumătate a lunii decembrie. Va urma apoi o binemeritată vacanţă, după care, în luna ianuarie, se vrea un stagiu de pregătire la munte.

Deşi turul diviziei A s-a încheiat, formaţia pregătită de Sorin Voicu se menţine în pregătire, dorind să organizeze un turneu internaţional în luna decembrie. Competiţia se va desfăşura pe parchetul Sălii Sporturilor "Constantin Jude" din Timişoara şi va avea invitate două echipe din Serbia. "Încercăm să ne menţinem în pregătire, deoarece în 17 şi 18 decembrie dorim să organizăm un turneu în care să invităm două echipe din Serbia, echipa Rukomet Kikinda si Millenium Belgrad, două echipe la care am fost si noi invitaţi în vară şi suntem datori să le invităm la acest turneu. Pentru noi sperăm să fie un turneu de bun augur. Dorim să formăm şi să omogenizăm echipa pe parcursul desfăşurării lui ", a declarat, pentru banatsport.ro, antrenorul formaţiei bănăţene, Sorin Voicu.

Returul Diviziei A va începe în 4 februarie, iar până atunci echipa va efectua şi un cantonament la munte, în care formaţia bănăţeană va pregăti viitoarele partide, astfel încât să atace promovarea la finalul întrecerii. "Până la reluarea returului, din începutul lunii februarie, încercăm să facem în ianuarie un stagiu de pregătire aici sau la munte, în functie de ce posibilitaţi financiare avem şi de timpul necesar pentru a pregăti acest stagiu. Campionatul dacă începe în februarie îl atacăm de pe locul 3, din urma locului 1 şi 2, iar pe final dorim să fim în frunte", a conchis antrenorul Voicu.

Articol de: Cornel Seracin
Sursa: www.banatsport.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu