Final de tur pe podium pentru CS Timişoara

Divizionara A de handbal feminin CS Timişoara a încheiat prima parte a Diviziei A pe poziţia a treia în seria B. Handbalistele au avut de-a lungul turului rezultate mulţumitoare pentru o echipă care se află la prima sa participare într-o competiţie oficială. Parcursul bănăţenelor a fost cu suişuri şi coborâşuri, datorate carenţelor în pregătirea echipei, dar şi lipsei de omogenitate.



Antrenorul echipei CS Timişoara, Sorinel Voicu, se declară mulţumit de evoluţia fetelor sale în prima jumătate a campionatului. "Trebuie sa fim sinceri si să recunoaştem că este un loc bun pentru noi la momentul de faţă, pentru că o echipa care apare peste noapte, oricât de dornică ar fi să aibe rezultate mai bune, nu se poate, pentru că omogenizarea şi pregătirea fizică a jucătoarelor nu era la acelaşi nivel. Deci noi suntem multumiţi că am avut jocuri bune, chiar foarte bune în unele momente, în care am reuşit să şi câştigăm, iar altele mai puţin bune, unde s-a vazut lipsa de o pregătire sau de omogenitate a jucătoarelor", a declarat, pentru banatsport.ro, Sorinel Voicu.

Superlativele turului

Trupa bănăţeană nu a pierdut niciun joc din cele disputate pe propriul teren, înregistrând cea mai bună evoluţie în partida jucată pe parchetul Sălii Sportului "Constantin Jude" în compania liderului CSU "Constantin Brâncuşi" Târgu Jiu. "Cel mai bun joc cred că l-am avut cu formaţia de pe locul 1, CSU "Constantin Brâncuşi" Târgu Jiu, care este o echipă frumoasă, tânară şi de perspectivă, în care atât rezultatul, victoria noastra, cât şi jocul spectaculos au arătat că fetele au fost peste aşteptări. Din deplasare pot fi două-trei reprize, din cele patru meciuri jucate afară, de care sunt multumit. Deci nu un joc întreg, ci parţial. Şi parţial, pot să spun, la Caracal, unde am pierdut destul de drastic pe final, la 7 goluri, că am avut o primă repriză foarte bună, în care am condus noi cu 4 goluri, deci un meci în care noi nu credeam că putem să ajungem în situaţia să-l pierdem şi la o diferenţă aşa de mare de goluri. Al doilea meci din deplasare de care sunt mulţumit a fost la Sebeş, unde împotriva unui arbitraj mai părtinitor şi destul de dur în joc am reuşit egalul pe final de meci, când puteam să-l şi câstigăm, dacă aveam o fărâmă de inspiraţie în acel moment. La Târgu Mures şi la Sfântu Gheorghe au fost meciurile cu momente bune şi cu momente slabe după o perioadă mai lungă de timp", a spus, despre partidele jucate de echipa sa în deplasare, antrenorul Sorin Voicu.

Greul l-au dus handbalistele cu experienţă

Profesorul Voicu a apreciat munca depusă de fiecare jucătoare a echipei sale. A menţionat aportul jucătoarelor cu exeperienţă, dar şi pe cel adus de mai tinerele componente din lotul formaţiei pe care o pregăteşte. "Jucătoarele cu experienţă şi-au adus la echipa un aport deosebit, dar pot să remarc pe Alina Cioriciu, care a avut o constanţă foarte bună în toate jocurile şi a reusit să adune lânga ea şi pe celelalte jucătoare, apoi, în unele momente ale jocului Ornela Cluci, Doina Roman, Mariela Meseşan în poartă, dublată de Cristina Râpa, care şi-au adus o contribuţie bună, Maria Turnea de asemenea în anumite jocuri. Dintre cele tinere care au dat randament mai bun, Claudia Andrei, dar şi celelalte si-au adus aportul, însă nu pe perioade mai lungi de timp, când am fi avut nevoie să împrospătăm sângele din teren", a conchis antrenorul Sorin Voicu.

Articol de: Cornel Seracin
Sursa: www.banatsport.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu