CS Timișoara 4 victorii din 4, în retur. Universitatea pierde la Sebeș

CS Timișoara și-a continuat seria de victorii, din acest retur, pe terenul lui CSM Slatina. Scorul de 37-31 a adus a 4-a victorie consecutivă, din tot atâtea meciuri disputate de la relaurea campionatului. Cu probleme de lot, cauzate de accidentări și lipsa junioarelor, Universitatea a pierdut la Sebeș, cu 22-13.


Clubul Sportiv Timișoara și-a adjudecat o nouă victorie în retur, ajungând la cota 10 în acest campionat. Timișorencele s-au impus la echipa care ocupa locul 5 în clasament. Scorul a fost 37-31, după 19-15 la pauză. Principalele marcatoare au fost cele două Aline, Marin și Cioriciu, cu câte 8 reușite. Au mai înscris, peste 5 goluri, Doina Roman, cu 7, și Loredana Sas – 6. Timișorencele nu au avut parte de aportul antrenorului principal, Sorinel Voicu, care a rămas acasă din cauza unor probleme medicale. În absența sa, rolul de antrenor a fost preluat de Monica Bahuczki, ajutată de Emil Constantinescu.

Lanterna roșie înainte de această etapă, Universitatea Reșița, a reușit surpriza învingând, acasă, echipa din Târgu Jiu. Formația din Târgu Jiu era pe locul 3, la egalitate de puncte cu CST-ul, iar această înfrângere permite grupării timișorene să se distanțeze. CST este pe a doua poziție, la un punct în spatele liderului, CSS Caracal.


Articol de: Andreea Vlase

Sursa: www.banatsport.ro


CS Timisoara, handbal Timisoara, Sorinel Voicu, Monica Bahuczki, handbal feminin




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu