Meci in deplasare la Resita pentru CS Timisoara

CS Timişoara joacă sâmbătă în deplasare cu Universitatea Reşiţa meciul din runda a doua a returului Diviziei A de handbal feminin. În tur, timişorencele s-au distrat cu echipa reşiţeană pe care au depăşit-o cu 41-24.

CS Timişoara face prima deplasare din returul campionatului la Reşiţa pentru partida cu Universitatea. Formaţia timişoreană nu o va putea folosi pe Bârzava pe portarul Cristina Râpa, iar în această situaţie Sorin Voicu se va baza doar pe Lucica Scuta şi Mariela Mezeşan.

“Nu trebuie să le subestimăm, pentru că Reşiţa are o echipă cu handbaliste tinere, de perspectivă, care joacă bine dacă au un moral bun.” Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara

Odată cu această partidă revine la Reşiţa şi Maria Turnea, handbalistă care a petrecut două sezoane alături de Universitatea în Liga Naţională.

“Este o echipă nouă acolo, toate sunt junioare, dar cred că vom câştiga pentru că avem experienţa de partea noastră.” Maria Turnea, jucătoare – CS Timişoara

Înaintea întâlnirii de sâmbătă, CS Timişoara este a treia în serie, cu 16 puncte, în timp ce reşiţencele sunt ultimele cu doar un punct.

Articol de: Daniel Bâlteanu

Sursa: www.tvt89.ro

tags: CS Timisoara, universitatea Resita, handbal Timisoara, Sorinel Voicu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu