Prima victorie in deplasare pentru CS Timisoara

CS Timisoara s-a deplasat sambata 11.02.2012 la Resita pentru confruntarea cu echipa locala Universitatea Resita.

Aceast meci trebuia sa fie unul de antrenament pentru timisorence, dar desfasurarea partidei a fost total diferita asteptarilor.
Inca din debutul meciului, timisorencele au rata 3 ocazii de gol consecutive, fapt ce a permis gazdelor sa inscrie primele.
In minutul 7 de joc, CS Timisoara reuseste sa preia conducerea cu 3-4, dar greselile individuale nefortate au arata o echipa total neconcentrata in joc, care nu reuseste pe partea tehnica nimic notabil.
Minutul 25 al meciului aduce pe tabela un avantaj fragil de 2 goluri pentru banatence 11-13, datorita interventiilor salvatoare ale portaritei Mariela Mesesan, iar diferenta creste pana la fluierul final al primei reprize la 3 goluri, 13-16.



Repriza secunda nu aduce nici o schimbare pozitiva in jocul timisorencelor, care se vad egalate in minutul 39 de joc, 18-18.
In minutul 40 si 51 de joc, Universitatea Resita este condusa la o diferenta de doar doua goluri, 20-22, respectiv 23-25.
In ultimul minut si jumatate de joc, CS Timisoara are 3 jucatoare eliminate cu 2 minute, ramanand in 3 jucatoare de camp, dar reuseste sa pastreze un avantaj de 3 goluri, 27-30 datorita interventiilor repetate a portaritei Mariela Mesesan, care reuseste sa apere si o lovitura de la 7 metri.





Etapa viitoare CS Timisoara joaca pe teren propriu.

tags: CS Timisoara, Universitatea Resita, handbal Timisoara, Sorinel Voicu

Un comentariu:

  1. A fost cel mai intens meci ce l-am trait alaturi de echipa...
    Se pricep fetele de la REsita sa incante ochiul :)))

    RăspundețiȘtergere