Spre Liga Naţională

Formaţia de handbal feminin CS Timişoara este foarte aproape de barajul de promovare. Gruparea de pe Bega mai are disputat doar 4 etape din Divizia A de handbal, iar distanţa faţă de urmăritoare este de 5 puncte. Timişorencele vor juca la finele acestei săptămâni în deplasare, cu Bistriţa.


Handbalistele de la CS Timişoara se gândesc deja la turneul de promovare în Liga Naţională. Gruparea de pe Bega conduce în Divizia A la egalitate de puncte cu CS Caracal, formaţie fără drept de promovare. Cum singurele echipe care pot pune în pericol locul timişorencelor sunt la 5 puncte distanţă, iar până la finalul sezonului mai sunt 4 etape de jucat, participarea la barajul de promvoare este doar o chestiune de timp pentru formaţia bănăţeană. Totuşi, pentru a face pasul cel mare, CS Timişoara are nevoie şi de garanţia unui sprijin financiar.


În runda următoare, programată pentru sâmbătă, CS Timişoara va juca în deplasare, cu Bistriţa. Miercuri, 25 aprilie, gruparea de pe Bega ca juca pe teren propriu în derby-ul seriei, cu CSS Caracal.



Articol de: Florin Haidamac
Sursa: www.tvt89.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu