Victorie de Florii pentru CS Timisoara

Duminica de la ora 11:30 in sala C-tin Jude, CS Timisoara a primit vizita echipei HC Alba Sebes, meci contand pentru etapa a XVIII - a, din cadrul diviziei A.

Avand ca si obiectiv promovarea in primul esalon, timisorencele nu aveau voie sa piarda puncte pe teren propriu.
Inceputul de meci a demarat in forta pentru banatence, care reusesc sa inscrie primele prin Alina Ariton Marin la primul atac.
Oaspetele cu un lot valoros reusesc sa dea replica gazdelor, prestand un joc ordonat si precis, fapt ce a facut ca tabela sa arate la finalul primei reprize 15-16.
Inceputul de repriza secunda apartine tot oaspetelor care reusesc sa mareasca diferenta la 15-18, dar gazdele reusesc sa revina in minutul 37 si sa egaleze la 19.
Meciul devine echilibrat din acest minut, echipele ramanand la egalitate si in minutul 42, 22-22, dar din minutul 50 CS Timisoara incepe sa-si impuna jocul reusind sa se desprinda la 2 goluri, 29-27, ca in minutul 55 sa dubleze diferenta la 32-28.
Oaspetele incearca sa revina in ultimele minute de joc, reusind sa aduca scorul in ultimul minut de joc la 34-32, scor inregistrat si la finalul celor 60 de minute de joc.





tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara, Monica Bahuczki

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu