Pregătiri pentru retur

Handbalistele de la CS Timişoara au reluat antrenamentele pentru returul campionatului fără noutăţi în lot. Formaţia timişoreană se va pregăti pe plan local şi va juca şi meciuri amicale la un turneu la Arad. 

 
 
CS Timişoara a început antrenamentele pentru returul de campionat, cu o şedinţă de reacomodare la efort pe pista stadionului Ştiinţa. Antrenorul Sorin Voicu a avut toate handbalistele la dispoziţie la prima mişcare a iernii, însă deocamdată nu are nicio jucătoare nouă în lot. Tehnicianul va testa handbaliste în meciurile amicale din această iarnă pentru a întări lotul actual.


Timpul de pregătire este foarte scurt în acest moment şi vom combina antrenamentele. O să facem deocamdată antrenamente combinate, dar din data de 15 ianuarie vor intra în sală. Voi încerca să jucăm câteva meciuri amicale cu echipele din Arad şi Oradea şi voi lua legătura şi cu Reşiţa.” Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara

Primul meci al returului pentru CS Timişoara este programat în data de 3 februarie, derby-ul local în faţa concitadinei Universitatea.

Articol de: Daniel Bâlteanu
Sursa: TVT89

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu