Turneu la Arad

CS Timişoara participă în acest final de săptămână la ediţia cu numărul 5 a memorialului Monica Anghel la handbal feminin. Pentru formaţia timişoreană, partidele de la Arad sunt primele teste din această pauză de iarnă.

 
Deşi au reluat antrenamentele abia de o săptămână, handbalistele de la CS Timişoara dispută în weekend primele amicale din pauza de iarnă. Formaţia timişoreană participă la ediţia a cincea a memorialului Monica Anghel la handbal feminin, alături de o selecţionată a Aradului, formaţia Paleu Oradea şi o grupare din Ungaria. Rezultatele nu sunt o prioritate în această perioadă de pregătire pentru antrenorul Sorin Voicu.

Vreau să creăm un stil de joc al nostru şi mă interesează în principiu să facem un joc bun din punct de vedere defensiv. De atac de vom ocupa mai târziu. Vreau de asemenea să le integrăm şi pe jucătoarele tinere în lot.” Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara

Amicalele de la Arad nu vor rămâne singurele din această iarnă pentru CS Timişoara. Sorin Voicu vrea să dispute o partidă de verificare şi în compania Universităţii Reşiţa, formaţie care în turul campionatului le-a învins pe timişorence cu 33-32.

Articol de: Daniel Bâlteanu
Sursa: TVT89

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu