Sas şi Marin înscriu câte 9 şi CS Timişoara nu ratează ocazia să învingă

   
Sas şi Marin înscriu câte 9 şi CS Timişoara nu ratează ocazia să învingă cel mai categoric: 40-27 cu „lanterna roşie”

sâmbătă 23.11.2013, de Mihai Comşulea   
 


CS Timişoara a reuşit astăzi la amiază a treia victorie pe teren a noii stagiuni, depăşind cu mult diferenţa de scor cu care se impunea în precedentele partide.

Elevele profesorului Sorinel Voicu s-au impus în ultimul meci acasă al turului de campionat în liga a doua feminină, Divizia A Seria B, cu 40-27 (18-17) în faţa oaspetelor din Covasna, după un foarte bun debut de joc în care s-au distanţat la 6-1 şi 9-3.

Timişorencele s-au revanşat astfel pentru înfrângerea de sâmbăta trecută, de la Piteşti, unde erau depăşite la 12 goluri diferenţă, de această dată beneficiind de întreaga componenţă a lotului şi tranşând categoric penultima rundă a turului ligii secunde, în faţa „lanternei roşii” Bowling Bobowling Sfântu Gheorghe, oaspete cu doar două remize în cont, dintre care una smulsă într-o precedentă vizită tot în „Constantin Jude”, în faţa Universităţii.

CS Timişoara a avut un recul înaintea pauzei, cedând un avantaj de 6-7 goluri şi intrând la vestiare cu un singur gol în faţă, dar s-a redistanţat decisiv în primele 3 minute din partea a doua, şi pe fondul câtorva inspirate intervenţii ale tinerei din poartă, Ana Maria Livădariu.

Au înscris pentru învingătoare: Sas – 9 goluri, Marin 9, Bahuczki 8, Crapciu 7, Istrate 6, Iosin 1 şi Dascaliuc, un gol.

CS Timişoara a început în şaptele Livădariu – Istrate, Bahuczki, Curtuiuş, Crapciu, Marin, Sas. Au mai intrat pe parcurs Aparaschivei (portar), Dascaliuc, Pîrpaliţă, Iosin, Ţurlea – portar.

N-au evoluat Martin, Groza şi Ştef.

Timişorencele, care dispuneau până acum la 4-5 goluri de grupările din Târgu Jiu şi Râmnicu Vâlcea, iar la masa verde de CS Vlady Oradea, vor juca în ultima rundă a turului la Reşiţa, cu Universitatea, care câştiga prima ei partidă sâmbăta trecută, cu U Timişoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu