Derbyul orgolilor in prima etapa

Campionatul Ligii secunde handbal feminin programează încă din prima etapă derby-ul dintre Universitatea şi CS Timişoara. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă de la ora 14.30 în sala Constantin Jude.

Universitatea Timişoara începe sezonul în liga secundă feminină de handbal din postura de formaţie gazdă în derby-ul cu rivala locală CS Timişoara. Trupa pregătită de Cornel Jude nu se va putea baza pe Gabriela Curtuiuş, jucătoare care este suspendată.

“O să fie un meci greu. Fetele nu sunt la capacitate maximă, dar cred că vor face un meci bun mâine, mai ales că este şi un derby al oraşului. Eu aş vrea să câştig, dar ştiu că avem în faţă un adversar valoros.” Cornel Jude, antrenor – Universitatea Timişoara

Nou înfiinţata CS Timişoara nu are nicio absenţă în lot înaintea acestui meci, care pentru antrenorul Sorin Voicu reprezintă revenirea în Divizia A după aproape doi ani de pauză.

“Universitatea joacă de mult în aceeaşi componenţă, iar noi avem experienţa, dar totuşi ne lipseşte omogenitatea. Eu cred că va fi un joc între două echipe echilibrate şi vom face tot posibilul să îl câştigăm.” Sorin Voicu, antrenor – CS Timişoara


Derby-ul dintre Universitatea şi CS Timişoara este programat sâmbătă de la ora 14.30 în sala Constantin Jude şi va fi arbitrat de timişorenii Laurenţiu Tătaru şi Andrei Văcariu.

Articol de: Daniel Bâlteanu

Sursa: www.tvt89.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu