Victorie de rasunet in derbyul timisorean

Sambata la Timisoara s-a jucat primul derby banatean in handbalul feminin dupa o perioda indelungata in care in orasul de pe bega a existat o singura echipa.


Protagonistele au fost Universitatea Timisoara si nou infiintata CS Timisoara, o echipa cu jucatoare experimentate si recunoscute valoric pe plan national si international.

Emotiile de debut si-au pus amprenta pe jucatoarele de la CS Timisoara, care s-au vazut conduse in primelele 10 minute cu o diferenta de 3 goluri, iar contestatarii echipei au avut prilej de bucurie.

Incet, incet CS Timisoara a revenit in joc, reusind la jumatatea reprizei intai 5 goluri consecutive, fara a primi vreunul, moment in care echilibrul meciului s-a inclinat in favoarea lor.

Din acel moment pe teren s-a evidentiat o singura echipa, cea aflata sub comanda d-lui Sorinel Voicu, care a reusit la finalul primei reprize sa aiba un avantaj de 7 goluri, 11-18.


In repriza secunda spectatorii s-au bucurat doar de prestatia de exceptie a CS Timisoara, care treptat au reusit sa-si impuna ritmul si sa mentina o diferenta constanta de 10 goluri.

Dupa jumatatea reprizei, toate jucatoarele de la CS Timisoara au avut ocazia sa evolueze in acest meci, iar adversarele s-au resemnat cu infrangerea si diferenta de scor a crescut la 15 goluri.

Ca spectacolul sa fie complet, Calina Calu a inscris gol pentru CS Timisoara, in ultimele secunde de joc printr-o aruncare pe la spate, stabilind scorul final de 25-40.

Aceasta victorie arata ca d-nul Sorinel Voicu are planuri mari pentru echipa, iar acest proiect a inceput intr-o nota pozitiva si sperantele se pot transforma in realitate.

Articol de: Peter Bahuczki

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu