CST-istele s-au impus cu emoţii în faţa oltencelor

CS Timişoara a obţinut astăzi în etapa a IV-a a diviziei A de handbal feminin o victorie cu emoţii în compania echipei CSM Slatina. CST-istele au "tremurat" în finalul meciului susţinut în sala "Constantin Jude" din Timişoara, echipa vizitatoare ameninţându-le cu un egal. Totul s-a terminat cu bine pentru echipa pregătită de profesorul Sorin Voicu, elevele sale au învins cu 32-29 echipa din Slatina adăugându-şi încă două puncte în clasament. Un aport decisiv la această victorie a aparţinut portăriţei Mariela Meseşan, handbalista bănăţeană având câteva intervenţii decisive pentru echipa sa.


CS Timişoara începe partida având intenţia să încheia repede conturile cu echipa olteană. Timişorencele se desprind după primele minute ale disputei şi aveau 6-0 pe tabela de marcaj. Vizitatoarele revin teptat în joc, cu 4 minute înainte de finalul primei reprize reuşind să egaleze la 14. Pentru a încheia repriza în avantaj, profesorul Voicu schimbă sistemul de joc în atac. Schimbarea antrenorului dă roade şi CS Timişoara intră la vestiare cu un avantaj de două goluri, 17-15.

Repriza a doua aduce un plus de viziune în jocul gazdelor, trupa bănăţeană reuşind să se desprindă la 6 puncte în faţa adversarei din Slatina, 23-17. Treptat echipa olteană revine, reuşeşte să profite de greşelile şi eliminările din echipa gazdă, reduce diferenţa la 3 goluri şi se părea că va pleca cu un egal de pe parchetul sălii "Constantin Jude" din Timişoara.

Trupa din Slatina beneficiază de 3 oportunităţi consecutive pentru a marca. În toate cele 3 ocazii poarta echipei bănăţene se dovedeşte a fi foarte bine închisă, portăriţa Mariela Meseşan salvând clubul pentru care evoluează de la un nou eşec. CS Timişoara câştigă jocul împotriva echipei CSM Slatina cu 32-29 graţie intervenţiilor Marielei Meseşan, portăriţa clubului timişorean aducând o nouă victorie muncită grupării de pe Bega şi încă două puncte în clasamentul seriei B. CS Timişoara acumulează, după cele 4 etape jucate până acum, un total de 7 puncte în clasament, menţinându-se pe podiumul ierarhiei seriei de vest.

În etapa a V-a, CS Timişoara va avea de înfruntat în deplasare un adversar foarte dificil, echipa SC Mureşul Târgu Mureş fiind o grupare care ţinteşte promovarea în Liga Naţională la finalul acestei întreceri. Disputa dintre CS Timişoara şi SC Mureşul Târgu Mureş va avea loc sâmbăta viitoare în oraşul ardelean.


Autor: Cornel Seracin

Sursa: www.banatsport.ro

tags: handbal Timisoara, Sorinel Voicu, CS Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu